Diensten

Afhankelijk van uw vraag kunnen wij uw organisatie op het gebied van de sociale zekerheid op verschillende manieren bijstaan. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden, zoals:

  • Hulp bij het uitvoeren van de wet op het gebied van de sociale zekerheid, bij voorbeeld via detachering
  • Advies bij bezwaar- en beroepsprocedures
  • Advies bij juridische vraagstukken op het gebied van de sociale zekerheid
  • Scholing, zoals (op maat gemaakte) cursussen op het gebied van de Participatiewet, Wmo en Awb om uw (nieuwe) personeel in te leiden en/of bij te spijkeren over de (veranderende) wet- en regelgeving op dit gebied
  • Het opstellen of herschrijven van een (bestaande) verordening of beleidsstukken 
  • Redactionele werkzaamheden, zoals auteur/redacteur op het gebied van de sociale zekerheid.


De Legibus biedt u de mogelijkheid om de juridisch adviseurs en -redacteurs in te zetten naar uw wens. Zo kunnen zij ingezet worden indien u een vacature beschikbaar heeft, maar ook indien uw werknemer tijdelijk afwezig is en u hiervoor vervanging nodig heeft, of indien u achterstanden weg wilt werken of u een extra kracht nodig heeft met juridische expertise voor die specifieke opdracht. Zowel voor ondersteuning bij een langdurig project als voor de afhandeling van een kleine opdracht of een éénmalig advies bent u bij ons aan het goede adres.

Uw vraag staat bij ons centraal! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

De Legibus B.V.
Dorpsstraat 4
5708 GH  Helmond
KvK:17284837
Telefoon:0492-532155
E-mail:info@delegibus.nl
De Legibus B.V.
Dorpsstraat 4
5708 GH  Helmond
KvK: 17284837
Tel.: 0492-532155
info@delegibus.nl